Opgelicht door #Staatsloterij ?

Om te beginnen kreeg ik afgelopen week via mail, mijn loten gestuurd waar het naar mijn mening al mis ging. Ik schreef me net als vele gelukszoekers in op gratis loten voor de bijzondere trekking van de Nederlandse Staatsloterij.

Nou bijzonder was het zeker, zo kreeg ik ipv 2 loten er zomaar 4. Hartstikke fijn natuurlijk, want dat is dubbel zoveel kans op die koffer met knaken. Maar ik las mijn mail af en zag dat die 2 extra loten mij geschonken zijn vanwege het idee dat ik in de tijd waar men blijkbaar al opgelicht werd, ik zou hebben meegespeeld. Wat dus helemaal niet waar was. Daar begon de inderdaad bijzondere trekking van de Nederlandse #Staatsloterij.

Ten eerste was er geen eindcijfer spel,

Tweede punt, alleen abonnees blijken hoofdprijzen gewonnen te hebben.

Punt drie, zoals boven vermeld, kregen vele mensen in plaats van 2 loten , 4 stuks? omdat zij volgens de Nederlandse #Staatsloterij mee zouden hebben gespeeld tijdens de periode waar feitelijk vele mensen al opgelicht werden.

Zijn we nu weer opgelicht?

3 thoughts on “Opgelicht door #Staatsloterij ?”

  1. Corrupte staats zwendel van het koningshuis met corrupte notaris. Als je mee speelt ben je gek. Alle mensen die winnen zijn al doodverklaard maar geen nabestaanden. Daar zijn zoveel van. Gore zwendel van de staat der Nederlanden. Zionistische Bilderberg Banken systeem. Pauper is en zal pauper blijven. Slaaf van de 1%

    1. Daar lijkt het wel op en je hebt gelijk. Wij hebben het al meer gehoord dat mensen dat vinden.
      Het is de Staat dus ook niet te vertrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *