Nieuws !! Nieuwe schrijver op de site.

Ik ben Hans Vrijmoed. Ik wil me eerst even voorstellen wie ik nu eigenlijk ben.

Mijn hele leven is met veel ups en downs verlopen Zo ook mijn opleiding. Het komt erop neer dat volgens psychologische testen om directeur ergens te worden mijn opleidingsniveau er zo uit ziet:

Voor alles waar ik diploma’s voor heb was dat volgens de test :     een gemiddeld HBO niveau. Over financiën kostprijzen recht belastingen balans lezen van bedrijven en bedrijfsconstructies wereldwijd :  een hoog HBO niveau. Over staatsinrichtingen en organisaties wereldwijd ook van multinationals :  een hoog tot…. Universitair niveau.

Los daarvan heb ik zo’n 5000 boeken gelezen over alles en nog wat, maar het meest omdat ik privédetective ben geweest trillers en detectiveboeken. En met de vele wetskennis die bij alles te pas komt en een hoog ontwikkelt rechtsgevoel kan ik mijzelf wel een autodidact Mr. in de rechten noemen. Maar omdat ik natuurlijk niet aan deze Mr. titel groep die ons rechtssysteem domineren en monopoliseren gebonden ben, kan ik genadeloze haast meedogenloze kritiek uiten op deze zichzelf boven alles en iedereen staande vindende groep, die ons werkelijk leegroven van geld en onze rechten en straffeloos gewoon ordinair witwassen en zwartgeld transporten regelen als een goed geoliede criminele organisatie. Er zijn zo’n 17.000 advocaten dus de goede niet te na gesproken. Maar de verkeerde zitten in ieder geval in de top. Daar is geen twijfel over mogelijk.

Waarom laat ik dat zo zien? We leven in Nederland en als je net zoals ik vecht tegen de overheid en politici zoals een Fred Teeven Ivo Opstelten, Peter R de Vries en waar vroeger ook nog Bram Moszkowicz aanhing, die ik de Dalton Family noemde dan wordt je weggezet als een crimineel die levensgevaarlijk is eigenlijk afgeschoten moet worden, als dat niet kan of niet lukt kan men je altijd nog op valse gronden in de gevangenis werken om dan alsnog te proberen je daar te vermoorden. Overleef je dat ook dan zal men ongetwijfeld je als een psychopaat gaan wegzetten om je kwijt te raken. In dat stadium zit ik nu. Vandaar dat ik maar even het opleidingsniveau laat zien. En daar is men dan een beetje bang voor in samenhang met mijn mogelijk banden met Rusland omdat ik getrouwd ben geweest met een Russin en er een zoon woont die overigens uit een ander huwelijk is met een Nederlandse vrouw. Maar Petertje en Rusland dat is geen goede combinatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *