CHRIS KRAYPOEL ” Het was de bedoeling om jou geld te laten verdienen ”

Zo werd ik door Chris Kraypoel benaderd ” zijn bedoeling was om mij geld te laten verdienen ” 

 

Gesprek Chris Kraypoel

Vervolgens heb ik nooit een kopie van het contract gekregen, wel gevraagd.

 

Dit hele contract wat hier onder staat is niet geldig. De heer W Smit is nooit zelf gekomen om het contract te tekenen, maar Diederik Gunters kwam. Dat wist ik zelf ook niet want dat had CHRIS KRAYPOEL mij niet verteld.  Eigenlijk bewijst dit wel dat CHRIS KRAYPOEL een hoofd persoon achter deze hele organisatie is. 

 

Written by 

Maruschka Verhoek Schrijft over misdaad en crime nieuws. The Netherlands

2 thoughts on “CHRIS KRAYPOEL ” Het was de bedoeling om jou geld te laten verdienen ””

  1. Chris K is een oplichter. Hij hoort nu ook in de gevangenis te zitten, ik ben benieuwd of dat ook zo is. Eigelijk weet ik het antwoord al….hij zal in ruil hiervoor wel weer iemand verraden hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *