AUDIO OPNAME – Johan V alias De Hakkelaar was wel op de hoogte, via advocaat Morra

Wie zijn neus schendt, schendt zijn aangezicht. 

 


''Een klein foutje kan een groot geheel te schande maken.''

 

Logisch dat een kind zijn vader wil leren kennen, maar ja na meerdere malen contact proberen te maken ook via Wout Morra, de advocaat van Johan V alias De Hakkelaar, gesprek met secretaresse van advocaat Morra telefoonnummer achter gelaten, en nee mijn (vader) laat niets horen. 

 

AUDIO - Zo hoort u het maar van een andere kant.

 

 

 

Luister naar ............

Toevallig zat ik gisteravond dit interview nog even te beluisteren.

Ik citeer op de volgende pagina de woorden van Johan V alias de Hakkelaar.

 


Ik ben hier voor de liefde voor de oude Max Moszkowicz die mij heel diep in het hart ligt.
 
Even tussen haakjes hoor sinds wanneer ken je het woord liefde pa? 
En gevoel hebben?
 
 
Laten we even als voorbeeld de band en gevoel van liefde tussen vader en zoon nemen. Nou oordeel zelf mijn vader heeft in het verleden een foutje gemaakt ja wie niet, menselijk maar ja, tijdje geleden kwam ik erachter dat mijn vader nog een zoon heeft bij een andere vrouw, dus mijn vader was vreemd gegaan van mijn moeder, maar ja daar gaat het nu even niet om.

Logisch dat een kind zijn vader wil leren kennen, maar ja na meerdere malen contact proberen te maken ook via de advocaat van mijn vader telefoonnummer achter gelaten, nee mijn vader laat niets horen.
 
Wat kost nou een kopje koffie drinken ?
 
Pa denk even niet alleen aan jezelf !!!

Written by 

Maruschka Verhoek Schrijft over misdaad en crime nieuws. The Netherlands

2 thoughts on “AUDIO OPNAME – Johan V alias De Hakkelaar was wel op de hoogte, via advocaat Morra”

 1. Na dit te hebben gelezen, geloofde ik dat het nogal verhelderend was.
  Ik waardeer het dat je de tijd en energie neemt om dit artikel samen te stellen.
  Ik vind mezelf weer persoonlijk besteden veel te veel tijd zowel lezen en commentaar.
  Maar dus wat, het was nog steeds de moeite waard!

 2. Na dit te hebben gelezen geloofde ik dat het nogal verhelderend was.

  Ik waardeer het dat je de tijd en energie neemt om dit artikel samen te stellen.
  Ik vind mezelf weer persoonlijk besteden veel te veel tijd, zowel lezen en commentaar.
  Maar dus wat, het was nog steeds de moeite waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *